Lajmet Tona

Informacione të detajuara mbi
GECI Sh.p.k

Disa fakte rreth nesh

Hotel Tirana International & Conference Centre është në pronësi dhe menaxhohet nga “Geci” shpk që nga viti 2011, në pronësi dhe menaxhim të përgjithshëm të zotit Ram Geci.
E themeluar në vitin 1994, “Geci” shpk, është një kompani e madhe e ndërtimit në Shqipëri, me aktivitet kryesor në ndërtimi dhe infrastrukturë.