Lajmet Tona

Informacione të detajuara mbi
GECI Sh.p.k

Kompania “Geci” blen të gjitha aksionet e “15-katëshit”

Që prej vitit 2004 GECI Sh.p.k ka qenë një prej aksionerëve kryesor të Hotelit dhe Qendres së Konferencave më të madhe në Shqiperi, “Tirana International Hotel & Conference Centre”.
Në vitin 2011 GECI Sh.p.k me pronar të vetëm Z. Ram Geci bleu 100% të aksioneve të Tirana International Hotel & Conference Center. Sipas vlerësimit të kryer nga kompani ndërkombëtare, vlera totale e Tirana International Hotel & Conference Centre është mbi 50 milion Euro.
Tirana International Hotel & Conference Centre ofron shërbime në:
Hoteleri
Organizim Evente dhe Konferenca
Restorante
Bar
SPA Center: Fitness, Pishina, Sauna, etj.