Projektet Tona

All Projects
Projekte
 • Ndërtim Ujësjellës
 • Ndërtim Rrugësh
 • Ndërtime Civile
 • Ndërtime Urash
 • Ndërtim rruga Kukës-Morinë Loti 4
 • Ndërtim rruga Kukes -Morine Loti-4 (Dublim - Plotësim)
 • Ndërtim rruga Fushe Kruje-Milot, Loti 8
 • Ndërtim rruga Fushe Kruje-Milot, Loti 9
 • Rikonstruksioni i Unazës së Tiranës
 • Ndërtim rruga Has - Qafë Prush
 • Sistemim asfaltim rruga Shkozet - Durrës
 • Ndërtim rruga Plloçë -Korçë , Loti 4
 • Ndërtim rruga Sopot - Qafë Morinë
 • Mbrojtja e Urës së Drinit
 • Ndërtim rruga Dragobi-Valbonë
 • Sistemim Asfaltim rruga e Voskopojës
 • Sistemim asfaltim rruga Kukës - Krumë, Loti 2
 • Linja e re e Transmetimit nga Uzina e Traktorit - Depo Partitar
 • Ndërtimi i linjave sekondare dhe rrjeti shpërndarës
 • Rikonstruksioni i shkollës "Petro Nini Luarasi"
 • Rikonstruksioni dhe shtesë e re për shkollat 9-vjeçare "Musine Kokalari" dhe "Myslym Keta"
 • Ura e Gomsiqes
 • Sistemim Asfaltim rruga Sopot - Ura e Bujanit
 • Sistemim asfaltim rruga Dardhë - Ura e Drinit
 • Sistemim asfaltim rruga B.Curri -Has, Segmenti Rragam - Kam Loti 2
 • Ndërtim rruga Bajram Curri - Margegaj - Dragobi