More than a decade and are still the market leader!!

 • Prezantim me Geci sh.p.k

  Aktiviteti kryesor i shoqërisë GECI Sh.p.k është në fushën e ndërtimit të infrastrukturës. GECI sh.p.k. ka filluar aktivitetin në vitin 1994.

 • Mjetet Tona

  Shoqëria GECI Sh.p.k ka në pronësi të saj më shumë se 150 mekanizma, mjete dhe makineri të cilat bëjnë të mundur realizimin me sukses të projekteve në fushën e ndërtimit.

 • Pse Ne?

  Gjatë aktivitetit të saj disa vjecar GECI Sh.p.k ka ndërtuar mbi 400 km rrugë nacionale, rreth 500 m linear ura të hapësirave të ndryshme, dhe xhiro mbi 100 milion Euro në fushën e infrastrukturës.

LAST PROJECTS

 • Ndërtim Ujësjellës
 • Ndërtim Rrugësh
 • Ndërtime Civile
 • Ndërtime Urash
 • Ndërtim rruga Kukës-Morinë Loti 4
 • Ndërtim rruga Kukes -Morine Loti-4 (Dublim - Plotësim)
 • Ndërtim rruga Fushe Kruje-Milot, Loti 8
 • Ndërtim rruga Fushe Kruje-Milot, Loti 9

What we do

 • Jo vetëm ndërtim!

  Një numër të konsiderueshëm paisjesh si: instrument për provat e ngarkesave statike, instrument matjen e të dhënave rrugore, gjenerator trefazor e një-fazor, pompa uji, matrapik, miksera, vibrator,aparate saldimi, pajisje për lidhje plastike , skeleri etj.

 • Të sukseshëm në fusha të tjera!

  Që prej vitit 2004 GECI Sh.p.k ka qenë një prej aksionerëve kryesor të Hotelit dhe Qendres së Konferencave më të madhe në Shqiperi, “Tirana International Hotel & Conference Centre”.

 • Projekte elitë

  Gjatë aktivitetit të saj disa vjecar GECI Sh.p.k ka ndërtuar mbi 400 km rrugë nacionale, rreth 500 m linear ura të hapësirave të ndryshme, dhe xhiro mbi 100 milion Euro në fushën e infrastrukturës.

Leading the right ways for construction field

186

Projects

150

Machines

300

Employed

Certifications

SECURITY

Safety is our most important value and essential. This is our priority.

COMUNITY

Cooperation and support from the community are our motivation.

SUSTAINABILITY

Geci Ltd engagement to built by protecting the environment is a factor that keeps us alive

INTEGRITY

We are engaged in construction firm with honesty and integrity.

OUR NEWS

 • Kompania “Geci” blen të gjitha aksionet e “15-katëshit”

  Që prej vitit 2004 GECI Sh.p.k ka qenë një prej aksionerëve...

  Read More
 • Disa fakte rreth nesh

  Hotel Tirana International & Conference Centre është në pronësi dhe menaxhohet...

  Read More
 • Ne jemi pikë referimi

  Shoqëria GECI Sh.p.k ka në pronësi të saj më shumë se...

  Read More