Çertifikime

RRETH NESH

Aktiviteti kryesor i shoqërisë GECI Sh.p.k është në fushën e ndërtimit të infrastrukturës. GECI sh.p.k. ka filluar aktivitetin në vitin 1994 dhe gjatë kësaj periudhe ka përmbyllur me sukses kontrata të natyrave të ndryshme.

Gjithashtu GECI Sh.p.k është një nga kompanitë më të sukseshme edhe për shkak të çertifikatave që ajo zotëron!