Kategori: Lajme

hoteli-artikull

Kompania “Geci” blen të gjitha aksionet e “15-katëshit”

Që prej vitit 2004 GECI Sh.p.k ka qenë një prej aksionerëve kryesor të Hotelit dhe Qendres së Konferencave më të madhe në Shqiperi, “Tirana International Hotel & Conference Centre”. Në vitin 2011 GECI Sh.p.k me pronar të vetëm Z. Ram Geci bleu 100% të aksioneve të Tirana International Hotel & Conference Center. Sipas vlerësimit të […]

geci-construction

Disa fakte rreth nesh

Hotel Tirana International & Conference Centre është në pronësi dhe menaxhohet nga “Geci” shpk që nga viti 2011, në pronësi dhe menaxhim të përgjithshëm të zotit Ram Geci. E themeluar në vitin 1994, “Geci” shpk, është një kompani e madhe e ndërtimit në Shqipëri, me aktivitet kryesor në ndërtimi dhe infrastrukturë.

makineri

Ne jemi pikë referimi

Shoqëria GECI Sh.p.k ka në pronësi të saj më shumë se 150 mekanizma, mjete dhe makineri të cilat bëjnë të mundurrealizimin me sukses të projekteve në fushën e ndërtimit: • Fabrikë për prodhim asfalti. • Fabrikë për prodhim betoni. • Linjë për prodhim inertesh. • Makineri të rënda gërmimi, eskavatorë me kapacitete të ndryshme. • […]