Më shumë se një dekadë lider në treg!

 • Prezantim me Geci sh.p.k

  Aktiviteti kryesor i shoqërisë GECI Sh.p.k është në fushën e ndërtimit të infrastrukturës. GECI sh.p.k. ka filluar aktivitetin në vitin 1994.

 • Mjetet Tona

  Shoqëria GECI Sh.p.k ka në pronësi të saj më shumë se 150 mekanizma, mjete dhe makineri të cilat bëjnë të mundur realizimin me sukses të projekteve në fushën e ndërtimit.

 • Pse Ne?

  Gjatë aktivitetit të saj disa vjecar GECI Sh.p.k ka ndërtuar mbi 400 km rrugë nacionale, rreth 500 m linear ura të hapësirave të ndryshme, dhe xhiro mbi 100 milion Euro në fushën e infrastrukturës.

PROJEKTET E FUNDIT

 • Ndërtim Ujësjellës
 • Ndërtim Rrugësh
 • Ndërtime Civile
 • Ndërtime Urash
 • Ndërtim rruga Kukës-Morinë Loti 4
 • Ndërtim rruga Kukes -Morine Loti-4 (Dublim - Plotësim)
 • Ndërtim rruga Fushe Kruje-Milot, Loti 8
 • Ndërtim rruga Fushe Kruje-Milot, Loti 9

Çfarë bëjmë ne

 • Jo vetëm ndërtim!

  Një numër të konsiderueshëm paisjesh si: instrument për provat e ngarkesave statike, instrument matjen e të dhënave rrugore, gjenerator trefazor e një-fazor, pompa uji, matrapik, miksera, vibrator,aparate saldimi, pajisje për lidhje plastike , skeleri etj.

 • Të sukseshëm në fusha të tjera!

  Që prej vitit 2004 GECI Sh.p.k ka qenë një prej aksionerëve kryesor të Hotelit dhe Qendres së Konferencave më të madhe në Shqiperi, “Tirana International Hotel & Conference Centre”.

 • Projekte elitë

  Gjatë aktivitetit të saj disa vjecar GECI Sh.p.k ka ndërtuar mbi 400 km rrugë nacionale, rreth 500 m linear ura të hapësirave të ndryshme, dhe xhiro mbi 100 milion Euro në fushën e infrastrukturës.

Duke udhëhequr mënyrat e duhura në fushën e ndërtimit

186

Projekte

150

Makineri

300

Të punësuar

Çertifikime

SIGURIA

Siguria është më vlera jonë më e rëndësishme dhe thelbësore. Ky është prioriteti ynë.

KOMUNITETI

Bashkëpunimi dhe mbështetja nga ana e komunitetit janë motivi jonë.

QËNDRUESHMËRIA

Angazhimi i Geci sh.p.k për të ndërtuar duke mbrojtur mjedisin është një faktor i që na mban gjallë

INTEGRITETI

Ne jemi angazhuar në ndërtim me një ndershmëri të palëkundur dhe integritet.

LAJMET TONA

 • Kompania “Geci” blen të gjitha aksionet e “15-katëshit”

  Që prej vitit 2004 GECI Sh.p.k ka qenë një prej aksionerëve kryesor të Hotelit...

  Lexo Më Tepër
 • Disa fakte rreth nesh

  Hotel Tirana International & Conference Centre është në pronësi dhe menaxhohet nga “Geci” shpk...

  Lexo Më Tepër
 • Ne jemi pikë referimi

  Shoqëria GECI Sh.p.k ka në pronësi të saj më shumë se 150 mekanizma, mjete...

  Lexo Më Tepër