Mars 07 2015 0Comment
hoteli-artikull

Kompania “Geci” blen të gjitha aksionet e “15-katëshit”

Që prej vitit 2004 GECI Sh.p.k ka qenë një prej aksionerëve kryesor të Hotelit dhe Qendres së Konferencave më të madhe në Shqiperi, “Tirana International Hotel & Conference Centre”.

Në vitin 2011 GECI Sh.p.k me pronar të vetëm Z. Ram Geci bleu 100% të aksioneve të Tirana International Hotel & Conference Center. Sipas vlerësimit të kryer nga kompani ndërkombëtare, vlera totale e Tirana International Hotel & Conference Centre është mbi 50 milion Euro.

Tirana International Hotel & Conference Centre ofron shërbime në:

  • Hoteleri
  • Organizim Evente dhe Konferenca
  • Restorante
  • Bar
  • SPA Center: Fitness, Pishina, Sauna, etj.