Mars 07 2015 0Comment
geci-construction

Disa fakte rreth nesh

Hotel Tirana International & Conference Centre është në pronësi dhe menaxhohet nga “Geci” shpk që nga viti 2011, në pronësi dhe menaxhim të përgjithshëm të zotit Ram Geci.

E themeluar në vitin 1994, “Geci” shpk, është një kompani e madhe e ndërtimit në Shqipëri, me aktivitet kryesor në ndërtimi dhe infrastrukturë.